Politika

Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye'nin en büyük açıklarından biri yerli ve milli muhalefettir

Bekir Bozdağ, Türkiye'nin sorunlarının geçici olduğunu ileri sürdü

03 Temmuz 2022 13:23

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin en büyük açıklarından biri yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığıdır. Eğer Türkiye'de yerli ve milli, demokratik bir muhalefet olmuş olsa iktidar daha güçlü ve başarılı olur." dedi.

Yozgat'a gelen Bozdağ, AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle buluştu.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AKP Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısı'na geçen Bakan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AKP ile ayağa kalktığını ve dört bir yanının şantiyeye dönüştürülerek kalkındırıldığını söyledi.

"Türkiye bizden önce IMF'nin kayyumu altında yönetilen bir ülkeydi." diyen Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AKP ile ülkeyi, dışa bağımlılıktan kurtaran adımların atıldığına değindi.

"Türkiye'nin sıkıntıları geçici"

Türkiye'nin sıkıntılarının geçici olduğunu ve sorunların üstesinden tek tek gelineceğini dile getiren Bozdağ, güvenilecek tek kadronun Cumhur İttifakı olduğunu, herkesin buna şahit olacağını belirtti.

Bozdağ, bulunan petrole, doğal gaza bile sevinemeyen muhalefetin olduğunu, yapılan başarılara teşekkür bile etmediklerini söyledi.

Bakan Bozdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin en büyük açıklarından biri yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığıdır. Eğer Türkiye'de yerli ve milli, demokratik bir muhalefet olmuş olsa iktidar daha güçlü ve başarılı olur. Her defasında çarpıtma ve yalanla, kamuoyunda algı yönetimini kendisi için başarı görenler, milletin gerçekliğinden kopuk olmaya devam ediyor.

Biz Allah'ın izniyle ne yaparlarsa yapsınlar millet için ter dökmeye kararlıyız. Kim yolumuzu kesmeye, engel çıkartmaya devam ederse başaramayacaklar. Dün olduğu gibi bugün de engelleri aşmaya devam edeceğiz. Bugün muhalefetin tek sermayesi var o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları kin, nefret ve düşmanlık ve bunu besleyen nefisleridir. Nefsini rehber edinenlerin bu millete kazandırabilecekleri bir şey olabilir mi?
"