Magazin

Acun Ilıcalı: Exxen'in abonelik ücreti aslında 40 TL olmalı

05 Ocak 2021 09:40

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni dijital platformu Exxen'in abonelik ücreti hakkında konuştu. Ilıcalı, 9,90 TL olan reklamlı abonelik ücretinin aslında 40 TL olması gerektiğini ifade etti.

Beş yüz bin aboneye kısa sürede ulaşan Exxen, ilk günlerinde içeriklerinden ziyade teknik sorunları nedeniyle gündeme geldi.

Acun Ilıcalı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki ayrı abonelik paketine sahip olan Exxen’in aylık abonelik ücretleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük

“Exxen’de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek.” diyen Acun Ilıcalı, gelen eleştirilerin aksine Exxen’in olması gerekenden düşük bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirterek şu şekilde konuştu:

“Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum.”