Spor

Abdullah Avcı sürpriz mağlubiyetin ardından konuştu: Bunun bir açıklaması yok, taraftarımızdan özür diliyoruz

20 Eylül 2019 08:03

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında deplasmanda Slovan Bratislava’ya şok bir sonuçla 4-2 yenilirken müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, genel olarak kötü gidişi ve bu maç özelinde bireysel hataları değerlendirdi.

Avcı, “Çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Sistem, organizasyon, bireysel performans, takım savunmasında hata… Bunu açıklanacak bir şeyi yok. Çözüm bulmak için çalışacağız. Öne geçmemize rağmen bu seviyede böyle bireysel hatalar yapamazsın, hiçbir sistem bunu kaldırmaz. Çözüm bulmak zorundayız. Bu şekilde hem bireysel hata yapamazsın, ne şekilde oynarsan oyna bu kaldırmaz. Bununla ilgili kendimizi sorgulayacağız oyuncu da aynı şekilde. Bunun sağlıklı bir açıklaması yok. Kötü bir görüntü var. Beşiktaş taraftarından bu anlamda özür diliyoruz. İçimizde çalışarak buna çözümler bulmaya çalışacağız. Özür diliyoruz. Rakibi de bu anlamda tebrik ediyorum.” dedi.

Savunmanın merkezinde yaşanan sakatlıklarla ilgili de konuşan Avcı sözlerini, “Kendimizi ve oyuncuları sorgulayacağız. Sistem topa sahip olma sistemi olsa da bir doğru duruş ve mesafe vardır. Doğru mesafelerde durmuyorsan bunu bireysel hatayla veya sistemle anlatamazsın. Bunun çözümünü bulacağız” şeklinde tamamladı.