Spor

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş ve Emre Belözoğlu sorusuna yanıt

24 Mayıs 2019 20:57

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Adı Beşiktaş'la anılan Avcı, 2-3 gün içerisinde geleceğiyle ilgili karar alacaklarını dile getirdi. Avcı, Emre'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili soruya da "Emre gitmek istediğini söyledi, biz de onun kararına saygı duyduk." dedi.

Şampiyonluğu geçen hafta Galatasaray'a kaptıran ve sezonu ikinci sırada tamamlayan Başakşehir'de Abdullah Avcı maç sonunda açıklamalar yaptı.

Kendisine teklifler olup olmadığıyla ilgili konuşan Avcı, 2-3 gün içerisinde karar alacağını duyurdu. Avcı'nın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Uzun zamandır büyük kulüplerle adım geçiyor. Yurt için ve yurt dışında konuşulan bir teknik adam olmak gurur veriyor. Sezon bitmeden görüşme yapmam doğru olmaz."

"Burası 12-13 senedir emek verdiğim yer olduğu için önce kulübümle görüşmem gerekiyor. Kulüple gelecekte ne olacak, hedeflerin ne olduğunu görüşmem gerekiyor. Bazı kararları çabuk almak lazım. 2-3 gün içerisinde bir karar alacağız ve bu kararları da zaten benim ağzımdan duyarsınız"

"Emre gitmek istediğini söyledi, kararına saygı duyduk"

"39 yaşında eski kulübüne futbolcu olarak dönebilmek büyük bir başarı. Hem de milli takım kadrosunda yer aldı. Emre gitmek istediğini söyledi, biz de onun kararına saygı duyduk."