Dünya

ABD'de First Lady Biden'dan uçakta 1 Nisan şakası: Peruk taktı, uçuş görevlisi gibi dondurma dağıttı

02 Nisan 2021 12:23

T24 Dış Haberler

ABD First Lady'si Jill Biden, Washington uçuşuna gazetecilere ve uçuş görevlilerine 1 Nisan şakası yaptı. Biden, maske takıp uçuş görevlisi gibi giyinerek uçaktakilere dondurma dağıttı.

Biden'ın California'dan Washington'a gittiği uçakta bulunan gazeteciler, 1 Nisan şakasının detaylarını haberleştirdi. Daily Mail'dan Emily Goodin isimli muhabir, uçakta kısa siyah saçlı, siyah maskeli "Jasmine" adında bir uçuş görevlisinin kendilerine dondurma servis ettiğini söyledi. 

Goodin, Biden'ın Gizli Servis ajanları, muhabirler ve uçuş görevlileriyle dolu uçak koridorlarında servis yaptığını, beş dakika sonra ise siyah peruğunu çıkararak karşılarına çıktığını söyledi. 

 

Goodin, muhabirlerin ve Biden'ın ekibindeki herkesin "şakayı yediğini" söyledi.  

ABD Başkanı Joe Biden, 2014 yılında yaptığı bir açıklamada eşi Jill Biden'ın 1 Nisan şakası yapmayı çok sevdiğini, aileleri için bir "gelenek" gibi olduğunu söylemişti. Biden, "Her 1 Nisan'da 'Bugün Jill bana ne yapacak' diye düşünürüm" demişti. 

 

Jill Biden, eşi Joe Biden başkan yardımcısıyken yine bir uçuşta kabin bagajına gizlenmiş ve kapıyı açan ilk kişiyi korkutmuştu.