Kültür-Sanat

29. İstanbul Caz Festivali ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ Hayati Kafe’ye verildi

Hayati Kafe

30 Haziran 2022 14:39

T24 Kültür Sanat

İstanbul Caz Festivali’nin plaket ve ödül töreni dün akşam (29 Haziran) Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde John McLaughlin ve The 4th Dimension grubunun konseri öncesinde gerçekleştirildi. Melis Danişmend’in sunuculuğunu üstlendiği gecede festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verildi.

Törende İstanbul Caz Festivali’ne desteklerinden dolayı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent’e teşekkür plaketi takdim edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür plaketi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sunuldu. Beşiktaş Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş. temsilcilerine de teşekkür plaketleri verildi.


Görgün Taner ve Ekrem İmamoğlu

Plaket töreninin ardından Türkiye caz sahnesini uzun yıllar Avrupa’da başarıyla temsil etmiş Hayati Kafe’ye de festivalin Yaşam Boyu Başarı Ödülü takdim edildi. Hayati Kafe’ye ödülünü İstanbul Caz Festivali Direktörü Harun İzer sundu.