Kültür-Sanat

11 kategori, 130'dan fazla sanatçı; 29. Akbank Caz Festivali'nin programı açıklandı

Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda müzisyenin katılacağı festivalde, konserler 36 ayrı mekânda yapılacak

30 Ağustos 2019 11:28

Türkiye'nin uzun süredir devam eden festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali 29. kez caz severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 130'dan fazla yerli ve yabancı sanatçının performans sergileyeceği festival, 17-27 Ekim tarihleri arasında 36 ayrı mekânda gerçekleştirilecek. 
 
BirGün'ün haberine göre, organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif iş birliğiyle yapılan 29. Akbank Caz Festivali, 11 gün boyunca; Ustalara Saygı, Avrupa'dan Caz, Cazda İngiliz Çıkartması, Civardakiler, Festivale Özel, Caz ve Ötesi, Caz Odada ve Caz Saati'nden oluşan sekiz ana tema ve Liselerde Caz, Kampüste Caz ve Atölyeler ile toplam 11 kategoride caz severlerle buluşacak. 
 
29. Akbank Caz Festivali kapsamında konser verecek bazı isimler şöyle: 
 
Art Ensemble of Chicago, Charles Lloyd Sky Trio feat., Gerald Clayton ve Marvin Sewell, The James Carter Organ Trio, Jakob Bro Trio, Louis Sclavis Quartet, Sarah McCoy, Alfa Mist, Bugge Wesseltoft & Erkan Oğur & Friends, Yonathan Avishai Trio, Mats Eilertsen Trio, KOKOROKO, Maisha, NES, Vaudou Game, Kerem Görsev Trio, Zuhal Olcay feat. Güvenç Dağüstün, İmer Demirer, Ali Perret, Aydın Esen ve Can Kozlu, Bora Uzer Group, Bebop Project, B’r Şeyler Eks’k, Standards & Selen Beytekin, Serhan Erkol, Kerem Türkaydın.
 
Detaylara ulaşmak için tıklayın.