www.t24.com.tr
Magazin  |  Haber Detay
25.02.2010
En çok kazanan Türk mankeni oldu

5Milano'ya yerleşerek kariyerini yurtdışında sürdürmeye karar veren Tuğçe Kazaz en çok kazanan Türk mankeni oldu.
 

Foto Galeri

  2009'da Milano Moda Haftası'nda Armani başta olmak üzere birçok defilede yer alan Tuğçe Kazaz, geçen yıl toplam 2 milyon euro (4 milyon TL) kazanç elde etti.

Sunset'in iç giyim kataloğu için verdiği seksi pozlarla da gündeme gelen Tuğçe Kazaz, kazancıyla adını uluslararası mankenler listesine yazdırdı. Yılın en çok çalışan isimlerinden biri olan, neredeyse her defilede yer alan Kazaz'ın katalog çekiminde talep ettiği ücret 50 bin-200 bin euro (100-400 bin TL) arasında değişiyor.

Sunset'in katalog çekimleri için 125 bin euro (250 bin TL) alan ünlü manken, defile başına da en az 10 bin euro (20 bin TL) istiyor. 28 yaşındaki manken podyuma çıktığı iç çamaşırı defilelerinden ise daha yüksek bir ücret talep ediyor. Kazaz, yılda 4 milyon 500 bin dolar kazanan Alessandro Ambrosio, 3 milyon dolar kazanan Miranda Kerr ve Carolyn Murphy ile yarışacak düzeye geldi.


YORUMLAR
   
tuğçe yunanlı eşinden boşandı mı? bilen var mı?
   
Online Ziyaretçi-26.02.2010/11:59
YORUM YAZ

EN ÇOK OKUNAN MAGAZİN HABERLERİ
 ADnet Reklamları Siz de reklam verin    


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
G
GAZETELER
AKŞAM
BUGÜN
CUMHURİYET
HABER TÜRK
HÜRRİYET
MİLLİYET
POSTA
SABAH
STAR
TARAF
AKİT
VATAN
YENİ ŞAFAK
ZAMAN
    İSTANBUL
    ANKARA
    İZMİR
EN ÇOK YORUMLANANLAR