Dünya

Polonyalı bir kadın, 2007 yılında üç yaşındayken kaybolan Madeleine McCann olduğunu iddia ediyor

23 Şubat 2023 15:56

T24 Dış Haberler

Polonya’da yaşayan Julia Wendell, 2007’de Portekiz’de kaybolan İngiliz çocuk Madeleine McCann olduğunu iddia eden videolar çekerek sosyal medyada gündem oldu. Çocukluğuna dair yeterince anısı olmadığını, Alman bir kişi tarafından istismara uğradığını hatırladığını söyleyen Wendell, McCann’in fotoğraflarıyla kendini karşılaştırarak gözlerinde benzer bir leke olduğunu söyledi.

Daily Star’da yer alan habere göre, Polonya’da yaşayan 21 yaşındaki Julia Wendell, 2007 yılında 3 yaşındayken, ailesiyle tatil yaptığı Portekiz’de kaybolan Madeleine McCann olduğunu iddia ediyor. Madeleine McCann’in ailesi 2007’den bu yana kızlarına ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Wendell, Polonya’da büyüdüğünü, çocukluğuna dair çok fazla hatırası olmadığını ancak küçükken Alman bir kişi tarafından istismara uğradığını söyledi. Wendell, kendisini istismar eden kişinin McCann dosyasında aranan şüphelilerden birine çok benzediğini iddia etti.

McCann’in üç yaşındaki fotoğraflarıyla kendi fotoğraflarını karşılaştıran Wendell, ikisinin de sol gözünde benzer bir siyah leke olduğuna dikkati çekti.

Wendell, McCann’in ailesinin kendisiyle bir DNA testi yaptırmasını istiyor. 

McCann ailesine yakın bir kaynak “Aile hiçbir şeyi riske atmak istemiyor. Tüm ipuçlarını değerlendirmeye niyetliler.” dedi.