Politika

MHP, Abdülkadir Selvi'ye adres gösterdi: Tek çare Silivri

15 Mayıs 2024 21:10

Gezi davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebinin reddedilmesi üzerine MHP, bir süredir bu talebin gerçekleşmesi gerektiğini köşesinde dile getiren Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'ye Silivri Cezaevi'nin yolunu gösterdi.

BirGün'de yer alan habere göre, MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Osman Kavala’nın yeniden yargılanma talebi reddolunduğuna göre, geriye tek bir çare kalıyor Selvi’yi Silivri’ye göndermek!" dedi.

Abdülkadir Selvi, bir süredir Hürriyet'te yayınlanan yazılarında Osman Kavala'nın cezaevinde tutulmasının AK Parti'ye bir katkısı olmadığını söylüyor ve 'yeniden yargılanma formulünden' bahsediyordu. MHP lideri Devlet Bahçeli dahil MHP'den pek çok kişi bu çağrısı nedeniyle Selvi'ye tepki göstermişti.

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU - Osman Kavala’nın yargılamanın yenilenmesi talebi reddedildi, yeni heyet de AİHM kararını dikkate almadı

TIKLAYIN - Bahçeli'den Osman Kavala ve Gezi davası çıkışı: Kimse mahkemelere ve hâkimlere talimat veremez!

TIKLAYIN - Abdülkadir Selvi: Kavala ve Gezi dosyasında yeni gelişme var; benzer gelişmede Ergenekon sanıkları tahliye edilmişti!