Kültür-Sanat

Gazapizm'in yeni albümünün lansman konseri 16 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da

15 Mayıs 2024 13:00

T24 Kültür-Sanat

Günümüzü ve sokağın alt kültürünü, güçlü metaforlarla sözlerine yansıtan, Türkçe Rap’in en etkili müzisyenlerinden Gazapizm, dört yıllık bir aranın ardından “Dönmek İçin Eve” albümünü sevenleriyle buluşturdu.

Yeni albümünden sonraki ilk konseri 16 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.00'de Arena sahnesinde olacak. Gazapizm, onlarca dansçı, koro ve senfoninin etkileyici koreografi ve sahne performanslarıyla bir araya geldiği, Türkiye’de ilk kez sinematik bir anlatımla performe edilecek bir gece sunmaya hazırlanıyor.

Klasik enstrüman ve çağdaş elektronik sound’ları nabız gibi atan beat’lerle örerek kendine özgü tarzıyla yorumlayan Gazapizm, dört yıllık bir aranın ardından dinleyicilerle buluşturduğu beşinci stüdyo albümü “Dönmek İçin Eve”nin ilk konseri ile 16 Mayıs akşamı Volkswagen Arena sahnesinde olacak. Konserin ilk yarısında albümü sinematik bir şovla birleştirerek performe eden sanatçı, konserin ikinci yarısında en sevilen şarkıları ve onlarca kişilik Argo orkestrasıyla sahnede olacak.

Yeni albümünde 14 yaşında çıktığı eve 35 yaşında dönerken kendi hikayesini ve geçmişiyle yaşadığı iç hesaplaşmayı sözleriyle aktaran sanatçı, orijinal elektronik altyapılarla bu sözlerin etkisini daha güçlü kılıyor ve aynı zamanda kişisel bir yolculuğa da çıkıyor.

Der Bremer’in sunumuyla gerçekleşecek bu göz alıcı gecede Gazapizm, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir çalışma ile albümdeki her şarkının yer aldığı uzun metraj filmin ilk gösterimini gerçekleştirerek sevenlerini bu yolculuğa tanık olmaya davet ediyor.

Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde, etkileyici sahne tasarımı ve daha önce hiç görülmemiş deneyimlere sahne olacak performansı ile dinleyicilerine çok özel bir gece sunmaya hazırlanan Gazapizm’in yepyeni albümü, “Dönmek için Eve”nin lansman konserinin biletlerine Biletix, Bubilet ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.


TIKLAYIN | Gazapizm 'Dönmek İçin Eve’ albümünü tanıttı: Daha öncekilerde evimin önünü süpürüyordum; bu albümde içe döndüm