Spor

Eski Fenerbahçeli Max Kruse'nin son hali, görenleri hayrete düşürdü!

29 Nisan 2024 15:49

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Alman oyuncu Max Kruse, Futbola amatör lig takımıyla geri döndüğünü açıklamıştı. 36 yaşındaki ismin yeni takımıyla ilk maçına çıkarken son halini görenleri hayrete düşürdü.

Yaklaşık 4 ay önce Paderborn'dan ayrılarak futbolu bıraktığını açıklayan Max Kruse sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer oldu. Bild'de yer alan habere göre Max Kruse, BSV Al-Dersimspor antrenmanlarına katılacak. Haberde Alman oyuncunun amatör ligde top koşturan futbolcularla birlikte forma giyeceği ifade edilmişti.

BSV Al-Dersimspor antrenörlerinden Güven Akpolat, Bild'e verdiği röportajda Max Kruse hakkında dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Akpolat, "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union taraftarı oldu. Ama Max henüz orada bile değildi." şeklinde konuşmuştu. Kruse'nin BSV Al-Dersimspor'a transfer olma sürecini anlatan Akpolat, "Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020'de tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a geçebileceğini söyledim. Daha sonra Ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi." demişti.

Alman yıldız yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Kruse'nin son halini görenler ise gözlerine inanamadı.                 

Eşinin de tribünde yer aldığı maçta boy gösteren eski yıldızın son hali dikkatlerden kaçmadı.

İşte Kruse'nin son hali: