Politika

"Adnan Beker AKP'ye geçecek" diyen İsmail Saymaz: İkisi yakın arkadaş, Dikbayır da AKP'ye geçebilir

20 Kasım 2023 21:51

Gazeteci İsmail Saymaz, İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'in, Nebi hatioğlu gibi AKP'ye geçeceğini iddia etti. Saymaz, "Adnan Beker AK Parti'ye geçecek. Ümit Dikbayır da Beker ile hareket eden isimlerden biriydi. İkisi yakın arkadaş. Dikbayır, Beker'le birlikte hareket ederse o da AK Parti'ye geçebilir" dedi.

İYİ Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Adnan Beker geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. "İYİ Parti çatısı altında Ankaralı hemşerilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden partimden ayrılıyorum" diyen Beker, "Büyük Türk Milleti’ne ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuşmuştu.

SZC TV'de konuşan İsmail Saymaz'ın iddiasına göre, Adnan Beker AKP sıralarına katılacak. Ümit Dikbayır'ın da Beker ile hareket etmesini beklediğini söyleyen Saymaz, "Adnan Beker AK Parti'ye geçecek. Ümit Dikbayır da Beker ile hareket eden isimlerden biriydi. İkisi yakın arkadaş. Dikbayır, Beker'le birlikte hareket ederse o da AK Parti'ye geçebilir" dedi.

TIKLAYIN | İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa etti

TIKLAYIN | Ümit Dikbayır: Hafta sonu istifa edeceğim

TIKLAYIN | İyi Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AKP'ye geçti