Serdar Aziz'le kavga ettiği iddia edilmişti; Mert Hakan'dan Fanatik muhabirine sert sözler: Titriyorsunuz, köpek gibi korkuyorsunuz

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı. Fanatik muhabiri Yakup Çınar'ın "Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz tartıştı" haberini alıntılayan sarı-lacivertli futbolcu, “Titriyosunuz hala köpek gibi korkuyosunuz ki algılarınız bitmiyor, malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır” dedi.

27 Nisan 2024 22:06

17

"Serdar Aziz'le kavga ettiği iddia edilmişti; Mert Hakan'dan Fanatik muhabirine sert sözler: Titriyorsunuz, köpek gibi korkuyorsunuz"

27

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Ülker Stadı'nda oynanan mücadelenin 25. dakikasında Beşiktaş'ta Al-Musrati, Fred'e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Fenerbahçe 30. dakikada öne geçti. Tadic'in asistinde yakın mesafeden fileleri havalandıran Michy Batshuayi, sarı-lacivertli ekibi öne geçiren isim oldu.

37

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 69. dakikada attığı golle skoru 2-0 yaparken, Beşiktaş Cenk Tosun'un 82. dakikadaki golüyle farkı 1'e indirdi: 2-1. Kalan sürede başka gol olmadığı ve sarı-lacivertli takım, derbiden 2-1 galip ayrıldı.

47

Galibiyetin ardından Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz'le kavga ettikleri iddiasıyla ilgili Fanatik muhabiri Yakup Çınar'ın tweetini alıntılayarak sert tepki gösterdi.

57

Yandaş, paylaşımında “Titriyosunuz hala köpek gibi korkuyosunuz ki algılarınız bitmiyor, malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır” dedi.

67

Yakup Çınar'ın paylaşımı şöyleydi:

77

Serdar Aziz'in sosyal medya paylaşımı...